7-me.jpg

YKSIÖ TO­RI­KA­DUL­LA

KEITTIÖ

Keittiöön valittiin Ruissalo-kaapit. Uudet työtasot ova 30mm betoni. Välitilaan asennettiin Aluco välitilanlevy 4x500x2850 metallipronssi. Välitila on valaistu Airamin Handy 450-valaisimella. Keittiön yleisvalaistus on toteutettu Airamin Koto led-moduulivalaisimella  Keittiöallas Cello CF-430 musta komposiittiallas. Altaalla on korkea lämmönkesto ja upea musta graniittinen ulkonäkö.   Keittiöhana Oras Safira 1039. Hana on laadusta tinkimätön perushana, jonka viimeistelty teknologia takaa, että se säästää vettä ja energiaa. Hanassa on veden määrän ja lämpötilan vaivaton säätö ja korkean juoksuputken ansiosta jää reilusti työkentelytilaa isojenkin kattiloiden ja patojen tiskaamiseen.

Gallery

4-me.jpg
1-me.jpg
5-me.jpg
7-me.jpg
2-me.jpg
4a-me.jpg

KYL­PY­HUO­NE

Alkuperäisessä asussaan oleva kylppäri purettiin lähes alkutekijöihinsä. Katto paneloitiin helmiäisharmaalla 15x120x2350 Siparilan Usva sisustusaneelilla ja siihen asennettiin Airam Chico uppospotit.

Lattia laatoitettiin Progress Grey 10x10 lattialaatalla ja seinät saivat ylleen mattaharmaan Anza 25x75 seinälaatan.

Uudessa kylppärissä voi suihkutella Vihtan Ocean suihkunurkassa. Suihkusettinä Oras Optima 2790 ja sekoittajana Oras Optima 7160.

Kalusteena Svedbergin mallistosta oleva allas- ja peilikaappi. Allashana Oras Safira 1012 bidetta WC-istuin Svedbergs 9021

Gallery

A-me.jpg
3-me.jpg
1a-me.jpg
4a-me.jpg
B-me.jpg
D-me.jpg

ETEINEN

Kompaktissa eteisessä sijaisee koko huoneiston kiintokalusteet. Avotanko, hyllykaappi, tankokaappi ja siivouskaappi. Kaapit "Pyynikki"-mallistoa.  Huoneiston lattia, kylpyhuonetta lukuunottamatta toteutettiin Orient Occident COREtec HD 50 Sparwood-komposiittilattiana.  Täysin uudenlainen ja tyylikkäästi kuvioitu COREtec-lattia yhdistää kulutuskestävyyden, mukavuuden ja helpon asennuksen erinomaisella tavalla. 100 % kosteutta kestävä komposiittirunko ja tiiviisti lukittuva lukkopontti takaavat sen, että lattia on mittavakaa ja voidaan asentaa haastavillekin pinnoille, esimerkiksi suoraan keraamisen laatan päälle. Korkkipohja tuo lattialle pehmeyttä, lämmöneristystä ja kunnollisen askeläänten vaimennuksen. COREtec-lattia soveltuu käytettäväksi myös lattialämmityksen kanssa. Pinta kestää kovaakin käyttöä, kuten lemmikkieläinten kynsiä.