IMG_7842-me.JPEG

KAKSIO PI­KI­SAA­RES­SA

KYL­PY­HUO­NE

Vanhat kylpyhuoneen kaakelit ja kalusteet saivat kyytiä uusien pintojen tieltä. Seinät ja lattia saivat tarvittavat primeroinnit ja lattiaan asennettiin lattialämmitys.

Seiniin asennettin valkoinen kiiltävä 25x40 laatta. Lattia laatoitettiin 10x10 Progress Grey-laatalla.

Katto paneloitiin valkoisella saunavahalla käsitellyllä 15x138 haapapaneelilla.

Kylppäriin asennettiin myös uudet kalusteet: Forma alakaappi, Vass 6047 allas ja 172cm korkea valkoinen kaappi.

Seinään asennettiin upea Avonia himmennettävä led-valopeili.

WC-istuimeksi valittiin Ido Seven D piiloviemärillä.

Suihkuhana Grohe start 34598000JP ja suihkusettinä Grohe start 100.

Kylppäriin asennettiin myös Vihta Pisara 1 harmaa kiinteä suihkuseinä.

Valaistuksena kylpyhuoneessa  valopeilin lisäksi on katossa 2 kpl Airam pyöreä led panelia upotettuna kattoon.

IMG_7843-me.JPEG

SAUNA

Sauna sai remontissa myös uuden ilmeen. Valoisaan saunatilaan kuljetaan Vihtan harmaan lasioven kautta. Saunan seinät paneloitiin samalla 15x138 haapapaneelilla kuin kylpyhuoneen katto. Lattia laatoitettiin 10x10 Progress Grey-laatalla.

Lauteet valmistettiin valkoisella saunavahalla käsitellyllä 28x138 haapa laudelaudalla. Kiukaaksi valikoitui Harvia Cilindro PC70HEE erillisellä ohjauspaneelilla. Saunan valaistus on toteutettu Cariitti VPL10-E161 valokuitusarjalla.

IMG_7839-me.JPEG

MA­KUU­HUO­NE

Makuuhuoneen katto ja seinät maalattiin. Lattia sai pintaansa Karelia tammi Shadow grey matt-parketin.

Säilytystilaa saatiin makuuhuoneeseen Elfan säi­ly­tys­jär­jes­tel­mil­lä ja Elfan liukuovilla.

Järjestelmät on tehty lankahyllyillä ja koreilla, jotta ilma kiertää ovien takana hyvin. Elfan järjestelmä on muutettavissa tarpeenmukaan, sitä voidaan nostaa tai laskea tai kääntää vaikka peilikuvaksi.  Tähän kohteeseen on järjestelmä tehty vaakakiskolla johon tulee roikkumaan pystykiskot, joten ruuvin irroituksia tms. ei tarvita.  Järjestelmä on suunniteltu asiakkaan tarpeiden mukaan, paljon ulosvedettäviä koreja sekä housuille/takeille/paidoille omat paikkansa.

Makuuhuoneessa säi­ly­tys­jär­jes­tel­mäs­sä on otettu huomioon myös kausi/petivaatesäilytys. Harvemmin käytetyt / varastoinnissa olevat tavarat sijoitetaan ylös ja käytössä eniten olevat vaatteet tms. ovat helpoiten saatavilla.

IMG_7853-me.JPEG

KEITTIÖ

90-luvun keittiö sai väistyä uuden tieltä.  Entisessä keittiössä oli alakaapisto, joka muuttui remontissa vetolaatikoiksi. Tähän pieneen keittiöön on remontin myötä  saatu  paljon käteviä toimintoja. Pieni 45cm astianpesukone tuo arkeen helpotusta, samalla säästäen tilaa säilytykselle.

Ovien pinta on kulutuksen kestävää korkeakiiltoista maalia, värinä "Metsola". Kaappien reunoja kiertää 1mm muovinen kiiltävä reunanauha.

Keittiön työtaso on taivereunainen laminaattitaso. Väriltään harmaa marmori.

Välitila on toteutettu alu­mii­ni­kom­po­siit­ti­le­vyl­lä. Kuosina "Laine". Välitilassa valaistuksena ledlista Limenten Led-Linea.

Katto ja seinät maalattiin ja lattiaan asennettiin Karelia tammi Shadow Grey matt-parketti.