PU­U­TARHAOSAS­TO

Kun kevät koittaa, on aika upottaa sormet multaan ja polvistua kukkapenkkiin. Kasvit, siemenet, mullat ja kaiken kattavat lannoitteet löydät Välivainion K-Raudasta helposti ja nopeasti.

Hyvin hoidettu puutarha on ilo silmille ja pakopaikka kiireiselle mielelle. Valikoimamme avulla pidät pihan mielenkiintoisena ja näyttävänä ympäri vuoden. Kauniit kukkivat kasvit sulostuttavat pientä tai isoa pihaa pitkälle syksyyn saakka, siinä missä talvinen piha puolestaan saa energiaa vihreistä havuista ja kylmää kestävistä kasveista.

Kiireiselle viherpeukalolle valikoimamme pitää sisällään runsaasti kasvien, kukkien ja puiden taimia. Mikäli haluat kasvattaa kukkapenkkisi itse alusta alkaen, valitse mukaasi puutarhasiemenet tai kukkasipulit.

Meiltä löydät siemenet ja taimet myös kasvimaalle. Mikäli haaveissasi on siisti ja simppeli piha tasaisella vihreällä nurmikolla, nappaa kainaloosi nurmikonsiemenet ja kylvä ne vaikkapa kattamaan koko puutarha.

Kauniit kasvit, otollinen valo ja sopiva kastelutiheys eivät yksin takaa näyttävää puutarhaa. Laadukas multa ja kasvualusta edistävät kasvien ja puiden hyvinvointia sekä kasvua. 

Peittämällä multapinnan katteen avulla luot pihaasi paitsi huolitellun yleisilmeen, kevennät myös omaa taakkaasi puutarhanhoidossa. 

Tule tutustumaan vaihtoehtoihin kukkamullista puutarhamultiin ja kuorikatteisiin. Saman katon alta löydät paitsi mullat ja katteet, myös komposti- ja huussikuivikkeet.

Tiesithän, että meiltä saat kasvit, siemenet ja mullat myös parvekkeille ja sisätiloihin. Lannoita ulkokasvisi pu­u­tarha­lan­noit­teil­la tai helli ruukkukasvejasi kukkaravinteilla. K-Raudan lannoitteet viimeistelevät puutarhanhoitosi ja säännöllisesti käytettynä pidentävät esimerkiksi kesäkukkien kukintaa. 

Puutarhaosaston myyjät tavoitat numerosta: 044-521 5745