DEWALET-me.jpg

PÖYTÄSAHA DEWALT DWE7485RS JA JALUSTA

Hinta sisältää Y-pö­lyn­pois­to­let­kun (arvo 100€)

DeWalt DWE7485RS -pöytäsahassa yhdistyvät helppo käytettävyys sekä erinomainen tarkkuus ja kat­kai­su­ka­pa­si­teet­ti. DWE7485-pöytäsahan mukana toimitettava pyörällinen DE7400-sahajalusta helpottaa sahan liikuttelua.

Pöytäsahan 1850 W:n teho ja 5800 rpm:n terännopeus varmistavat paksujenkin rakennuspuiden, lehtipuiden ja arkkimateriaalien tehokkaan katkaisun. Käyttäjää turvaa NoVolt Release Switch -kytkin, jonka ansiosta koneen sammuessa sähkökatkon tai johdon irtoamisen vuoksi se ei käynnisty uudelleen automaattisesti, kun virta kytkeytyy jälleen päälle. Myös koneen kaksiosainen teräsuoja suojaa käyttäjää työskentelyn aikana.

Sahan AirLock-yhteensopivuus mahdollistaa saumattoman liittämisen moniin erilaisiin pö­lyn­pois­to­rat­kai­sui­hin, mikä varmistaa hyvän näkyvyyden työstettävään kappaleeseen käytön aikana ja vähentää haitallista pölyä hengitysilmassa.

Monipuolisessa pöytäsahassa on 210 x 30 mm:n 24-hampainen terä. Sahalla on mahdollista käsitellä jopa 1200 x 2400 mm -kokoisia arkkeja ilman ohjauskiskoa. Se tarjoaa lisäksi 65 mm leikkuusyvyyden 90 ° sekä 45 mm 45 ° katkaisuissa.

Saha painaa vain 22 kg, mutta se on varustettu kaksiasentoisella ohjauskiskolla, joka tuottaa vaikuttavan, jopa 622 mm:n kat­kai­su­ka­pa­si­tee­tin käsiteltäessä suurta puutavaraa kuten vaneria.

DWE7485RS-pöytäsahassa on vakautta lisäävä ja hallintaa parantava valettu alumiinirunko sekä hammasratastettu kaksoisohjauskisko, joka varmistaa, ettei ohjauskisko pääse liikkumaan pystysuunnassa käytön aikana. Pöytäsahan pieni koko, kevyt muotoilu sekä sisäänrakennettu kantokahva takaavat erinomaisen liikuteltavuuden ja joustavan käytön työmaalla. Kompakti koko helpottaa myös pöytäsahan lastaamista työajoneuvoon yhden ihmisen voimin.

Pöytäsahan yhdellä kädellä säädettävä viistosahauksen pikalukitus yhdistää erinomaisen käytettävyyden ja käytännöllisyyden työmaalla. Pikalukitus antaa käyttäjälle mahdollisuuden vaihdella helposti suorien sekä viistosahauksien välillä ja mahdollistaa nopean, turvallisen ja tarkan viisteen säädön ja lukituksen. Pöydässä on lisäksi sisäänrakennettu viistemitta, joka antaa viimeisen silauksen tarkkoihin katkaisuihin.

dewa-me.jpg
dewa2-me.jpg
dewa3-me.jpg
DEWALET-me.jpg